Over AMS

Ontzorgen door bruggen te bouwen
Zowel mijn ervaring als secretaresse Raad van Bestuur, officemanager en directiesecretaresse als de kennis vanuit de opleidingen arbeids- en organisatiepsychologie en Schoevers maken dat ik de afgelopen jaren invulling heb gegeven aan een eigentijds full-service bedrijfsconcept. Adolfsen Management Support (AMS) bestaat in 2013 zes jaar en ik heb samen met andere freelance – collega’s in het vak vele opdrachten vervuld. Ik zit al bijna 15 jaar in het vak en het blijft altijd interessant en boeiend. Ik vind het inspirerend om een verlengstuk te zijn van de top in organisaties: de helikopter, de netwerker en ondanks de dynamiek en hectiek van deze jobs integer en transparant te blijven.

In het AMS – concept combineer ik een efficiënte productie met de opkomende innovatie in het vak van managementondersteuner. Strategie verbinden aan operatie, een helikopterview creëren en houden, intuïtie verbinden aan planning, uitdaging verbinden aan routine. Zowel gericht op de doelen van u, als opdrachtgever als gericht op het DNA van de organisatie. Planning en implementatie zijn sleutelwoorden in mijn vak.

Uiteraard wordt er ook een beroep op mij of mijn collega’s gedaan als het gaat om vervanging van zwangerschapsverlof, opvang van ziekte en verlof.

Wilt u meer weten over het AMS – concept, kom ik graag bij u langs. Contact